Verantwoording

De informatie op deze website (www.kernenergie.nl) wordt gemaakt met een flinke kennis op nucleair gebied. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen en die wil kernenergie.nl met anderen delen. Deze site is onafhankelijk van alle bestaande bedrijven en verenigingen in de nucleaire technologie. De site is vooral gericht op wat er in Nederland gebeurt.

Hoe op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen?

Er wordt veel over kernenergie geschreven en gezegd op platformen en in diverse media. Maar soms wil je directere communicatie. Daarom hier wat reclame voor het Koninklijk Instituut Voor Ingenieurs (KIVI), afdeling Nucleaire Technologie, vroeger bekend als 'afdeling Kerntechniek'. En voor de Stichting NNS, de Netherlands Nuclear Society. Deze clubs organiseren regelmatig bijeenkomsten over nucleaire techniek - dat is niet alleen over kernenergie. Dus ook andere belangrijke toepassingen van nucleaire technologie in industrie, wetenschap en medische sector. Er zijn presentaties en discussies. Themabijeenkomsten zijn er in het KIVI verenigingsgebouw in Den Haag maar ook op andere locaties. Kijk eens op de site van de vereniging voor het activiteitenprogramma.

Maar er zijn meer clubs die dit soort bijeenkomsten organiseren, zoals Stichting Kernvisie.

Status site en Reclame

Deze (verwijs)site is in ontwikkeling en zal worden aangevuld met actuele info. Er worden AdSense reclames van Google getoond om server-kosten en dergelijke te dekken.


Prinsessegracht 23, Den Haag
Voorgevel en ingang van het KIVI gebouw in Den Haag, waar veel bijeenkomsten over nucleaire techniek georganiseerd worden. Achter het klassieke gebouw, bevinden zich uitbreidingen in moderne stijl, zoals kantoorruimtes en auditorium.